Medische Fiches

Beste ouders en leden

Het is zeer belangrijk dat wij jullie medische gegevens steeds up to date hebben.

Scouts en Gidsen Vlaanderen voorziet ons daarin van een digitaal systeem: de Groepsadministratie.

Hieronder staan in 2 korte filmpjes uitgelegd hoe je je gegevens kunt aanpassen.

Allereerst heb je een account nodig, hoe je dit aanmaakt zie je in onderstaand filmpje.

Daarna kunnen jullie inloggen en jullie gegevens bewerken, hoe dit in zijn werk gaat kunnen jullie zien in volgend filmpje.

Als jullie eenmaal zijn ingelogd, zien jullie op je profiel een knop met "Individuele Steekkaart".

Die fiche kunnen jullie dan invullen en opslaan.

Op die manier heeft jullie leiding alle gegevens die ze nodig hebben.

Als jullie vragen hebben of er werkt iets niet zo goed, stuur dan zeker en vast een mail naar onze Verantwoordelijke Groepsadministratie: svenonbekent@scoutsheirbrug.be of via onze "contactpagina"

Bedankt voor jullie medewerking!!!

Stevige Linker

Scouts Heirbrug