Leeftijd:
17 tot 18 jaar

Jij en Ik, een Noodzaak!

Wat is JIN zijn? Dat bepalen ze zelf. Leiding is geen leiding meer, maar begeleiding. Wie weet slaan ze dit jaar hun tenten in het buitenland op, krijgt het JIN-lokaal een Keith Harring-look of is muziek de factor die hen bindt. Inspraak, ploeggeest en zelfstandigheid staan voorop. JINs zijn zwervers; blijvend onderweg ...

Leiding: Thomas, Ryan en Bert

Beste ouders en leden

Komende zaterdag 14 oktober is het opnieuw Stad op Stelten.

JIN

Het is even geleden, maar bij deze bloggen we toch nog over de survival, en wat ons verder overkwam. Ten eerste goed nieuws: we leven allemaal nog. We bereikten Boekarest na een overnachting van 8 uur in een slaaptrein.

JIN

Vandaag zijn we het historisch centrum van Timisoara, a.k.a. klein Wenen, gaan bezoeken. Naast de Botanische tuin en de diverse pleintjes bekeken we ook enkele kerken.